Autosvar ingen glömmer

Oavsett om du är typen som checkar ut från jobbet tre dagar innan semestern verkligen börjar eller den som jobbar rätt in i kaklet är det lätt att glömma en sak: autosvaret på mejlen. Om din chef (och din HR-personal) är lite tillåtande kanske ett annorlunda autosvar kunde vara något i år? 

Rehngruppen har samlat några förslag här!

Det övertrevliga

Hej kära mejlare!
Stort tack för ditt fina mejl. Jag älskar det. Allt med det är perfekt; ämnesformuleringen, omfattningen, din vackra signatur.

Tyvärr måste jag meddela att jag inte kan ta emot detta mejl just nu. Jag är ledig och mycket upptagen med att göra ingenting. Jag lovar att titta mycket länge och noga på det när jag är tillbaka.

Till dess: trevlig sommar!

 

Tvisten

Hej! Ledsen att missa ditt mejl, jag har semester. Nu när jag ändå har din uppmärksamhet kan du hjälpa mig reda ut en viktig fråga vi tvistar om här på kontoret:

VILKEN ÄR DEN BÄSTA DIE HARD-FILMEN??

Die Hard 1: Julfesten som spårade ur

Die Hard 2: Flygplatskonspirationen

Die hard 3: Samuel L. Jackson

Die Hard 4: Cyberhotet

Die Hard 5: Ingen kommer välja den här ändå.

Alt 6: Omöjligt val! Det är som att välja ett favoritbarn!

 

Svensk sommar

Men hej, det är mitt i sommaren, vad gör du på jobbet?

Jag är extremt upptagen med att äta alldeles för mycket grillat, få myggbett och fästingar, bränna axlarna för sjuttiofjärde gången, få spöregn i nubben på midsommar, sanera bilen efter treåringens åksjuka, fika sex gånger om dagen, bada i 12-gradigt vatten, klippa gräset/vattna gräset/försöka rädda gräset från att bli en mosshärd, få fräknar, ta sovmorgon, se om alla avsnitt av Game of Thrones och måla huset.

Vi hörs igen den XX augusti!

 

Den okände medarbetaren

Hej!

Jag är Monas autosvarare! En rolig grej inte så många vet är att jag och Mona ALDRIG jobbat ett enda skift samtidigt. Coolt va? Mitt jobb är rätt soft ändå. Sitter mest och väntar på att Mona ska bli sjuk eller ta semester. Som nu, nu är hon på semester. Skulle tågluffa i Europa tydligen. Om du vill se vad hon pysslar med på sin resa rekommenderar jag hennes Instagram!

Tack för att du tittade förbi!

Din vän, Autosvaret

 

Rimmet

Tack för ditt viktiga mejl, snälla du

Dock kan jag inte svara dig nu

Jag har semester, i veckorna fem

Tänker nog inte ens lämna mitt hem

Bara plöja Netflix, äta pizza och lata mig

Vi hörs om nån månad, låter det ok?

 

För den visuelle

Är du helt enkelt mer åt det bildspråkliga hållet? Eller kommunicerar huvudsakligen med fjortonåringar? Då är ett emoji-autosvar aldrig fel!

 

 

 

 

Trevlig sommar önskar rehngruppen!