Vi söker excelutvecklare

Brinner du för Microsoft Excel, VBA och finansiell redovisning?

Om dig:

Vi letar efter dig som:

  • Vill vara delaktig i hela projektprocessen, från inledande kundmöte till leverans
  • Vill arbeta i nära samarbete med kund
  • Är engagerad och strukturerad
  • Är en analytisk problemlösare som drivs av utmaningar och inte backar från svårlösta situationer
  • Har en god förmåga att anpassa dig snabbt

Vi tror att du antingen har en bakgrund som Ekonomikonsult, Financial Controller och/eller Utvecklare/konsult inom Excel, alternativt att du arbetar omfattande med Excel eller finansiell redovisning dagligen i ditt nuvarande arbete och vill göra detta på heltid som konsult hos oss. Har du även kunskapar inom Power Query, Power Pivot, Microsoft Word, Sharepoint, PowerPoint, BI och databaser så är det meriterande.

Om tjänsten:

Som Excel-utvecklare och konsult hos oss kommer du att ha mycket kundkontakt som kräver att du trivs med det och att du har förmåga att bygga relationer och utreda kundernas behov.

Excel-utvecklingen omfattar bl.a Budget- och resultatrapporteringsmodeller, kvartalsrapporter och/eller årsredovisningar. Verktygen du använder dig av varierar mellan våra egna tilläggs-lösningar till enklare formler och makron. Här kan du se några exempel på våra kvartalsrapporter & årsredovisningar som är en av de primära arbetsuppgifterna för en Excelutvecklare hos oss.
Projekten vi driver är av mycket varierande karaktär och kan innebära allt från längre löpande uppdrag till mindre Excelmallar/modeller. Ofta förekommer även efterföljande support mot kund av de skapade lösningarna, som också varierar i omfattning.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm

Om Rehngruppen:

Rehngruppen har funnits i sin nuvarande form sedan tio år tillbaka men har 20 år i branschen. Idag är vi 24 anställda som arbetar med främst MS Office och erbjuder våra kunder produkter, utveckling, handledning, utbildning och support efter behov. Rehngruppens ledord är att vara ”det hjälpsamma företaget”. Vi är specialiserade och marknadsledande inom vår nisch & har en vision om att fortsätta att växa de närmaste åren.