FORMGIVARE INOM MS OFFICE/PROJEKTLEDARE

Vill du vara med att hjälpa Rehngruppens kunder att tolka, utveckla och implementera en grafisk profil till exempel i PowerPoint och Word?

Om dig:

Vi letar efter dig med:

  • Goda kunskaper i MS Office-programmen, framför allt PowerPoint och Word
  • Erfarenhet av arbete med MS Office i praktiken, exempelvis tidigare skapat mallar, rapporter, ikoner, arbetat med bildbehandling eller skapat grafiska profiler
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska samt engelska

Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna med grafisk inriktning eller erfarenheter av projektledning. Har du dessutom erfarenhet av arbete från inhouse- eller reklambyrå är detta starkt meriterande.

I denna tjänst trivs du som har en lösningsfokuserad inställning och som tycker om att komma med nya idéer och förslag. Då rollen innebär mycket kundkontakt är det av stor vikt att du trivs med och har en förmåga att bygga relationer och vara lyhörd för kundernas behov. Vidare drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och tar ansvar för ditt eget arbete på ett strukturerat och noggrant sätt.

Om tjänsten

Vi letar efter en blivande stjärna inom det som vi på Rehngruppen kallar för ”practical branding”. Vi letar efter dig som ser till att formspråket blir enhetligt och tillgänglig i varje användares dator. Här kommer du att vara en del av ett innovativt företag där du uppmuntras komma med egna idéer och förslag.

I rollen som Formgivare och Projektledare skapar och arbetar du med ”practical branding” (grafisk form i praktiken). Du arbetar mot stora företag och det ni skapar används sedan globalt av kundföretagen. Tillsammans med dina kollegor skapar ni bland annat kundanpassade presentationer, produktblad, dokument och diagram. Ett typiskt uppdrag ute hos kund kan exempelvis innebära att hjälpa dem att utforma layouter för deras Word- och PowerPoint-lösningar. Som projektledare leder du teamets arbete och har kontakt med kunden under projektets gång.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm

Om rehngruppen:

Rehngruppen har funnits i sin nuvarande form sedan tio år tillbaka men har 20 år i branschen. Idag är vi 24 anställda som arbetar med främst MS Office och erbjuder våra kunder produkter, utveckling, handledning, utbildning och support efter behov. Rehngruppens ledord är att vara ”det hjälpsamma företaget”. Vi är specialiserade och marknadsledande inom vår nisch & har en vision om att fortsätta att växa de närmaste åren.