Smarta tillägg - underlättar ditt arbete

Filmerna visar ett urval av våra Smarta tillägg för Office.

Vi anpassar Office så att du genom knappar i menyn lätt får tillgång till funktioner som är skapade för att hämta in mallar och funktioner i Word, PowerPoint, Excel och Outlook.

Symbolbibliotek

Direkt åtkomst till företagets symbolbibliotek i Word. Symbolerna är skalbara och går att ändra i färg. Finns även i PowerPoint.
Se en film

Diagrammallar

Säkerställ att alla diagram som skapas ser lika grafiskt ut oavsett användare. Under diagrammallvalsknappen visas tillgängliga diagrammallar, bara att välja in.

Funktioner du saknar

För dig som är proffs och arbetar mycket i PowerPoint. ppt|Extender har funktioner som många saknar. Några exempel är att kunna byta språk eller skapa en innehållsförteckning.

Länka utan länkar Word

Länka mellan Excel och Word. Du har full kontroll över siffror och text. Excel2Word hjälper dig att hämta in information direkt in i rapporten och skapa dokument utan länkar.

Bildvalsknapp

Ger dig direkt åktkomst till företagets bildbibliotek. Förhandsgranska de bilder som finns tillgängliga och infoga med ett knappklick.

Presentationsbilbliotek

Verktyget som hjälper dig att infoga redan färdiga presentationer in i din presentation på skärmen. Du kan infoga enstaka sidor eller en hel presentation. Allt som går att spara i en PowerPoint går att infoga.

Autosignaturer

Verktyget som skapar autosignaturer till hela företaget från Outlook.

Innehållsbibliotek

Spara dina bästa svar till inkommande mail via vårt verktyg Content Library för Outlook. Superenkelt att infoga, ännu enklare att använda.

Kontakta oss

Kundcase

Smarta Office-tillägg

Mallar

Support