PowerPoint Summit
Tabbar, indrag och tabeller hur svårt kan det vara
 
Hur svår är det egentligen med att få till tabbar, indrag och tabeller. Hur många gånger förstår vi inte hur Word fungerar, hur jag än gör så krånglar texten. Var med på denna korta lektion och få 100% koll på hur tabbar, indrag och tabeller fungerar. När använder jag vad och hur. Förstå vad hur styckeformat fungerar.

Här kan du läsa om våra tidigare frukostseminarier. De var kostnadsfria, såklart!

POWER BI
Du har redan verktyget, och vi erbjuder dig kunskapen. Med Power BI kan din affärsdata bli snabbare, säkrare, tillgängligare och professionellt paketerat i ditt företags design.
excel för produktionsledare
Excel är för många projektledare en nödvändighet för att arbetet ska fungera, men det finns få som känner till alla fantastiska finesser i detta verktyg. Vi bjuder på tips för en smidigare arbetsvardag!
rapporter och redovisningar för framitden
Med några kloka insatser kan ditt företags kvartalsrapporter nå fler, leva längre, kosta mindre och alltid vara i visuell fas med ditt företags grafiska profil.
wow-presentationer
Ibland behöver din företagspresentation spraka lika starkt som ditt företag! Följ med oss på en inspirerande resa bland några av våra stoltaste insatser och få idéer för framtidens presentation!
Practical branding
Vad är practical branding och varför är det viktigt i arbetet med varumärke? Hur lyckas en med att få en hel organisation att arbeta efter en grafisk profil och vad bör en helst undvika?