Hej du som ska delta!

Glöm inte att skicka in ditt bidrag till seminariet "Gör om mig" för chansen att få se din presentation få ett ansiktslyft av vår formgivare Willy!

Klicka här för att skicka in ditt bidrag (måste vara i Powerpoint)

 

 

 

LÄR DIG SKAPA DESIGN, CONTENT OCH INSPIRATION SOM INGEN GLÖMMER

Vi bjuder in dig till en fullspäckad dag där du får lära dig allt du behöver för att till fullo bemästra verktyget som har ett ben i den kreativa designvärlden och ett ben i den nödvändiga funktionaliteten: POWERPOINT.

I vår allt mer digitala värld gäller det att tänka nytt. Borta är trögskapade, tryckta produkter och kostsamma experter – nu vill alla snabbt kunna skapa snygg, bra och tillgänglig kommunikation. Utan mellanhänder, utan dyra kostnader.

På tiden, tycker vi. För oss har den digitala kommunikationen länge varit vår huvudfokus, bland annat i ett av de verktyg du med stor sannolikhet redan har: PowerPoint.

Nu bjuder vi in till en digital heldag där du får lära dig de bästa och senaste knepen för en presentation med wow-effekt!

 

 

PowerPoint Summit 2020 är ett helt digitalt event. Allt du behöver för att kunna delta är en fungerande nätverksuppkoppling, en dator och den länk som kommer att skickas till dig några dagar innan eventet. Genom att följa länken på eventdagen loggas du in i plattformen och är redo att delta. Varje seminarium är 45 minuter långt med 15 minuters paus emellan, samt pauser för fika och lunch.

Några seminarier ger en bättre upplevelse ifall du har möjlighet att sitta med Powerpoint på din egen dator och testa vissa saker vi går igenom, men det är inte nödvändigt för att kunna delta. Du behöver inte ha några speciella förkunskaper i PowerPoint men det är bra för din egen del om du arbetat i verktyget någon gång och känner igen det.

Datum: 25 september 2020
Tid: 8-16:15 

Pris: 2 000 kr/person

I priset ingår fika (jodå, det är sant) samt dokumentation och underlag som du även efter eventet kan använda som inspiration och utbildning i ditt fortsatta arbete med att skapa fantastiska PowerPoint-presentationer.

Instruktioner kring inbetalning får du i ditt bekräftelsemejl när du anmält dig.

Schema:

08.00-08.15: VÄLKOMMEN!
08.15-09.00: Morph - effekter på nästa nivå
09.15-10.00: Bildhantering deluxe
10.15-11.00: There is no spoon
11.15-12.00: Infographics
12.00-13.00: LUNCH
13.00-13.45: PowerPoint-hacks- aldrig mer sega presentationer
14.00-14.45: Presentationer i fokus
14:45-15:15: FIKA
15:15-16.00: Gör om mig
16:00-16:15: AVSLUT

(läs mer om dagens innehåll här nedan)

Dessa spännande ämnen tar vi upp under dagens program!

 

 

MORPH – effekter på nästa nivå

Skapa illusionen av rörlighet och dimensioner med PowerPointeffekten MORPH. Kanske vill du röra dig fritt och zooma in och ut i en bild? Eller skapa känslan av att se på film snarare än en presentation? Morph är svaret. Vi visar dig de smartaste knepen så att du kan komma igång och skapa på egen hand!

Talare: willy do

Willy är formgivare som specialiserat sig på PowerPoint och dess designeffekter.

Bildhantering deluxe

Nej, du behöver inte avancerade program som Photoshop för att behandla dina bilder. Du gör det helt enkelt i PowerPoint! Frilägga bilder, maska in i figurer och text, filter och effekter, allt finns i det verktyg du redan har.

talare: åsa ellsäter

Åsa arbetar som Art Director med huvudfokus på practical branding och varumärke.

There is no spoon

Kommunikation är på mottagarens villkor, brukar det heta. Då gäller det att veta hur du bäst får mottagaren att höra det du vill säga! Budskapsleverans handlar mycket om att veta på förhand hur din mottagargrupp kommer att reagera. Det finns några smarta knep som tar dig långt i arbetet med din presentation – både vad gäller design och content!

Talare: Åsa Ellsäter

Åsa arbetar som Art Director med huvudfokus på practical branding och varumärke. 

Infographics

Människans hjärna föredrar bild före text, och inget språk är så gammalt och så universiellt som bildspråket. Ändå har vi länge envisats med att redovisa viktig data och statistik i krångliga och siffertunga texter och knepiga grafer. Slut med det! Här får du lära dig hur du kan gestalta data på ett sätt som alla förstår och som väcker nyfikenhet.

Talare: dean wilson

Dean är vd och har lång erfarenhet av tekniska lösningar, Excel, och datagrafik. 

Powerpoint-hacks - aldrig mer sega presentationer

Med några enkla knep slipper du sidor som laggar, bilder som inte är linjerade, för tunga presentationer och typsnitt som ändrar sig. Vi går igenom hur du använder en mall, komprimerar bilder, linjerar objekt och mycket mer!

talare: Joanna Arvór sundblad

Joanna är kundansvarig och har arbetat både inom produktion och projektledning.

Presentationer i fokus

Vad driver utvecklingen i presentationsverktygen egentligen? Hur var det då – och vad händer sen? Vi tittar på PowerPoint och dess kusiner och blickar bakåt och framåt, både vad gäller design och teknik. Se gårdagens presentationer och bli inspirerad av morgondagens!

talare: Maria Åkerström

Maria är Powerpointveteran med stor expertis i både tekniken och designen.

Gör om mig

Så, dags att visa vad resultatet kan bli med alla dessa nya trick! Du skickar oss underlaget: den tråkigaste, svåraste och spretigaste presentationen du har. Vi väljer ett av våra bidrag och gör om några slides till en presentation som får dig att säga WOW – och sen gå hem och sätta igång att skapa själv!

 

 

 

Talare: willy do

Willy är formgivare som specialiserat sig på PowerPoint och dess designeffekter.

Här säkrar du din plats på PowerPoint Summit 2020! Fyll i formuläret nedan. Du kommer att få ett mejl som bekräftar din anmälan och som innehåller all information du behöver för att kunna delta!

Din anmälan är personlig och gäller för en person. Avbokning måste ske senast 15 september för full återbetalning.

 

Efter att du anmält dig kommer du att få en bekräftelse via mejl, det är därför viktigt att din mejladress är korrekt ifylld. Skulle bekräftelsen dröja, titta i din skräpkorg då automatiserade mejl ibland kan hamna där. Om du inte fått någon bekräftelse, kontakta oss så säkrar vi din plats!

Har du andra frågor kring din anmälan? Mejla oss!