Effektiv produktion är grunden i vår verksamhet.

Vi brinner för smidiga flöden. Vare sig det handlar om att frigöra tid för er att ägna åt er kärnverksamhet eller om vår egen förmåga för snabba leveranser av högsta kvalitet.

Är ni en byrå med hög designkompetens men saknar den tekniska erfarenheten att översätta er design till en faktisk presentationsmall? Hör av er till oss så hjälper vi till!

Behov

Du har ett behov- kanske har ni ny grafisk profil, vill ha bättre mallar eller ska göra en årsrapport.

Vi presenterar förslag på lösningar och förbättringar baserat på era unika förutsättningar.

Idé

Vi presenterar förslag på design som stärker ert varumärke och era budskap

Design

I produktionsfasen har vi nära dialog med er så att vi kan arbeta effektivt och flexibelt.

Produktion

Vid leverans hjälper vi er att säkerställa att ni har vad ni behöver för att arbeta i era förbättrade verktyg.

Leverans

Designen är det som ger ditt företag karaktär i ett hav av konkurrenter.

Design är mycket mer än färg och form. Vi skräddarsyr din kommunikation i allt från färgsättning, bildval och typografi till tonalitet, copy och storytelling.

Vilken nivå passar er?

Light

Du har:

Du har färdigt innehåll och en grafisk profil, men känner inte att säljpitchen, företagspresentationen eller dragningen riktigt representerar er verksamhet. Kanske behöver formatet uppdateras lite, få ett lyft och komma in i nutiden?

Du får:

Vi linjerar, hjälper dig med dina bilder, tar fram en färgpalett som fungerar digitalt och moderniserar ert manér. Med lite kommer du långt!

Ungefärlig tidsåtgång: 0,5 h/sida

Behov

Du har färdigt innehåll och en grafisk profil, men känner inte att säljpitchen, företags-presentationen eller dragningen riktigt representerar er verksamhet.

Produktion

Vi linjerar, bildbehandlar, tar fram en färgpalett som fungerar digitalt och moderniserar ert manér. Med lite kommer du långt!

Leverans

Vi hjälper er implementera er nya presentation i verksamheten och utbildar dem som ska använda den om det önskas.

Regular

Du har:

Du har innehåll, men behöver lite hjälp med att finslipa. Du vill höja era presentationer till nästa nivå och på köpet skapa en helt ny mall med en modern och vaken design som sticker ut. I den aktuella presentation vill du ha fräscha bilder, smakfull design som andas ditt varumärke, och animationer och morph.

Du får:

Vi skapar en visuell storyline, unika layouter och bygger produkten med animationer som ger en helt ny upplevelse och som skräddarsys efter just ditt budskap. Behöver du nya bilder till presentationen? Det fixar vi!

Ungefärlig tidsåtgång: ca 1-2 h/sida

Behov

Du har innehåll, men behöver lite hjälp med att finslipa. Du vill höja era presentationer till nästa nivå och på köpet skapa en helt ny mall med en modern och vaken design som sticker ut.

Design

Med er grafiska profil som utgångspunkt skapar vi design som stärker ert varumärke. Finns en mall jobbar vi i den så att ni kan använda design i olika presentationer.

Produktion

Produktionen utförs av experter på såväg grafisk design som storytelling och animation. Vi lyfter ditt budskap och behöver du bilder sourcar vi även det åt dig.

Leverans

Vi hjälper er implementera er nya presentation i verksamheten och utbildar dem som ska använda den om det önskas.

Bold

Du har:

Grattis! Ni har valt att ta steget in i framtidens presentationer. Ni har ett innehåll som med en sista touch når taket – eller så vill ni helt enkelt slippa copyarbetet helt. Antingen har ni en grafisk profil eller så tar vi fram något helt nytt. Kanske är det en speciell presentation för ett unikt tillfälle som kräver ett komplett manér? Klart är i alla fall att ni söker design och funktion som skapar WOW hos publiken.

Du får:

The sky is the limit för designen i en Bold-presentation. Avancerad navigering gör även den mest omfattande informationen enkel att presentera helt efter eget behov, kompletterat med rörlig bild och de senaste designknepen. Behöver du hjälp med copy ordnar vi även det, vi vässar ditt budskap och material så att du kan fokusera på applåderna sen.

Ungefärlig tidsåtgång: varierar beroende på val av copy, navigering och mängd animationer, men ligger vanligtvis runt 2-3 h/sida.

Behov

Kanske är det säljpresentationen, er verksamhet eller era resultat som ska presenteras? Eller ett speciellt tillfälle som kräver ett unikt manér? Klart är i alla fall att ni söker design och funktion som skapar WOW hos publiken.

Omfattning

Behöver ni strukturera ert innehåll för en stark story eller få hjälp med copy? Kanske letar ni bilder, eller behöver film och animation? Vi sätter ramverket för ert produktionen.

Design

Vi lägger stort fokus på design i våra Bold-presentationer. Med din grafiska profil som utgångspunkt skapar vi grafisk design som utmanar.

Produktion

Avancerad navigering, rörlig bild, animering och morph är bara några av möjligheterna. Vi producerar er presentation i nära dialog med er.

Leverans

Vi hjälper er implementera er nya presentation i verksamheten och utbildar dem som ska använda den om det önskas.

Face

Vill du veta mer om snygga presentationer?

Kontakta oss så kan vi prata vidare om era visioner!

Pil upp