Mallen är genvägen till snygg design och enkla arbetssätt.

En mall är en färdig form och design som du fyller med ditt innehåll. Med mallar kan du enkelt skapa snygga presentationer, diagram eller dokument direkt i ditt företags grafiska profil. Delårsrapporten, säljmaterialet, till och med din e-postsignatur - allt kan vi skapa mallar för. Word, Excel, PowerPoint - eller Keynote och Google spelar ingen roll: vi gör det enkla snyggare och det snygga enklare.

Office är vårt första språk

Våra hjärtan klappar lite extra för Officeverktygen: Word, Excel och PowerPoint. Det är inte så konstigt: över en miljard människor använder dagligen något av Microsofts program. Till den enorma massan räknar vi oss själva, och det är också på det sättet vi har specialiserat oss på att utveckla, designa och förbättra dessa program: genom att testa, utmana och förbättra.

Vi är med er hela vägen

Har ni stött på ett konstigt problem eller undrar över en särskild funktion? Vi står alltid redo att hjälpa. Kontakta oss på telefon eller e-post så svarar vi oftast samma dag. Inget problem är för litet hos oss.

Skicka in ett ärende

Automatisera ert arbete!

Det som för många varit ett beräkningsverktyg är i själva verket ett verktyg med oändlig kapacitet! Med Excel kan du hantera stora mängder data, men också skapa dokument som tidsscheman, inköpskataloger eller avancerade tidrapportverktyg. Jo, vi lovar!

Här kan du läsa mer om det kraftfulla verktyget Excel och dess möjligheter!
Här kan du läsa mer om det kraftfulla verktyget Excel och dess möjligheter!
Urval av relevanta produkter

Word behöver inte vara krångligt!

Låt dig inte luras av Words kluriga uppbyggnad: med rätt mall kan du skapa såväl den omfattande årsrapporten som det inspirerande nyhetsbrevet. Vi ser till att Word fungerar som du behöver det att göra med innovativa funktioner.

Läs mer om hur vi kan göra Word till ditt favoritverktyg!
Läs mer om hur vi kan göra Word till ditt favoritverktyg!
Urval av relevanta produkter

När enkelt och snabbt också betyder snyggt.

De flesta har en relation till PowerPoint, precis som vi: vi älskar det! Här skapar vi mallarna du arbetar i dagligen, och mallarna du inte trodde fanns. Vi gör presentationerna du imponerar med och förbättrar och förenklar med smarta tilläggsfunktioner, direkt i Powerpoint.

Ta en titt och låt dig inspireras!
Ta en titt och låt dig inspireras!
Urval av relevanta produkter

Vill du ha en skräddarsydd lösning?

Kontakta oss så pratar vi ihop oss!

Pil upp