Kundcase

Interaktiv säljpresentation

No items found.

Animering, navigering och rörlig bild i PowerPoint

– 
Se demoSe liknande case

Uppdrag:

Reklambyrån TBWA hade tagit fram en storslagen design för en avancerad säljpresentation som skulle användas på surfplatta. Presentationen skulle fungera som en hemsida, med möjlighet att skräddarsy sin presentation ögonblickligen vid säljmötet genom navigering direkt på skärmen.

Utmaning:

Scanias erbjudande är både stort och tekniskt, vilket innebär att presentationen behövde rymma mycket innehåll och fungera intuitivt för användaren. Dessutom hade reklambyrån TBWA skissat in film på flera ställen i presentationen, som behövde fungera integrerat med övrigt material och även kunna fungera som bakgrund för annat innehåll.

Lösning:

Tillsammans med TBWA arbetade vi fram ett avancerat navigationssystem, som tillåter användaren att dels hoppa mellan kapitel, dels hoppa mellan innehåll i respektive kapitel, och dels återkomma till delar utan att behöva gå ut presentationsläge. Navigationen kunde också styras från en översiktskarta ifll behovet fanns, vilket gjorde det möjligt att få kotroll över det omfattande innehållet i alla lägen.

No items found.

Fler kundcase