Interaktiv säljpresentation

Animering, navigering och rörlig bild i PowerPoint

Uppdrag:

Reklambyrån TBWA hade tagit fram en storslagen design för en avancerad säljpresentation som skulle användas på surfplatta. Presentationen skulle gungera som en hemsida, med möjlighet att skräddarsy sin presentation ögonblickligen vid säljmötet genom navigering direkt på skärmen.

Utmaning:

Scanias erbjudande är både stort och tekniskt, vilket innebär att presentationen behövde rymma mycket innehåll och fungera intuitivt för användaren. Dessutom hade reklambyrån TBWA skissat in film på flera ställen i presentationen, som behövde fungera integrerat med övrigt material och även kunna fungera som bakgrund för annat innehåll.

Lösningen:

Tillsammans med TBWA arbetade vi fram ett avancerat navigationssystem, som tillåter användaren att dels hoppa mellan kapitel, dels hoppa mellan innehåll i respektive kapitel, och dels återkomma till delar utan att behöva gå ut presentationsläge. Navigationen kunde också styras från en översiktskarta ifll behovet fanns, vilket gjorde det möjligt att få kotroll över det omfattande innehållet i alla lägen.

Storyn

No items found.

Face

Är ni intresserade av att se fler exempel på vad vi gjort?

Kontakta oss så visar vi gärna!