Förenkla ditt arbete!

Automatisering handlar kort och gott om effektivisering. Genom att använda program som du redan har i Office 365, som Power Automate, Power Apps, Power BI och Excel, kan du jobba både snabbare och säkrare.

Det har aldrig varit enklare att jobba smartare!

Vad är Power BI?

Power BI är verktyget för datadrivna organisationer. Ett program som automatiskt hämtar in data och sedan tvättar, analyserar och visualiserar så att du – i realtid – får tilltalande, tydliga och varumärkesanpassade dashboards.

Enkelt, säkert och snyggt!

Power BI

Vad är Excel?

De flesta har nog kommit i kontakt med Excel någon gång, och många jobbar i det dagligen. Men få känner till Excels nästintill oändliga möjligheter!

Intuitiva listor, komplexa modeller och en hel del grafisk design är bara några exempel på vad som är möjligt i verktyget som en gång riskerade att få namnet Mr. Spreadsheet!

Låt dig inspireras av vad vi gjort för några av våra kunder i Excel!

Excel

Vad är Power Apps?

Ett av de senare tillskotten i Office 365 är Power Apps. Ett fiffigt program där du skapar dina egna appar, utan den tidigare nödvändiga programmeringen! Med skräddarsydda appar för just din verksamhet kan mycket administration förenklas. Vad sägs om en offertgenerator, en app för semesteransökningar, eller varför inte en app som hanterar alla era utlägg?

Möjligheterna är oändliga!

Låt dig inspireras av vad vi gjort för några av våra kunder i Power Apps!

Power Apps

Vad är Power Automate?

Power Automate är pärlan som förenklar din arbetsdag. Den molnbaserade tjänsten gör det praktiskt och enkelt att automatisera tidsödande uppgifter i bland annat Outlook, SharePoint, Teams, SalesForce och Twitter – för att nämna några av de drygt femhundra olika program du kan använda Power Automate för. Vi hjälper ditt företag komma igång!

Låt dig inspireras av vad vi gjort för några av våra kunder i Power Automate!

Power Automate

Vad är datakällor?

Precis vad ordet föreslår: källorna där ditt företag kan hämta viktig kunskap och data för att bygga kloka affärsbeslut på. Oavsett vilka system och tjänster du använder i din verksamhet hjälper vi dig att ansluta, hämta och förädla information, och även visualisera den så att ni enkelt och effektivt kan sprida den i er organisation.

Låt dig inspireras av vad vi gjort för några av våra kunder!

Datakällor

Google Analytics + Power BI = SANT

Nu är det enklare än någonsin att visualisera och presentera de viktigaste nyckeltalen från Google Analytics direkt i Office 365 med Power BI.

Rapportering

Visualisera bolagets försäljningsstatistik på ett modernt och snyggt sätt, helt i linje med den grafiska profilen.

Var alltid uppdaterad på hur försäljningen går och håll koll på hur olioka produktområden och regioner går över tid.

Storytelling

Låt dina data berätta en historia genom statistik. Med Power BI är det visualisering som är fokus oavsett om det är diagram, text eller ikoner.

Väck liv i dina data!

Kalkylator

Bygg en kalkylator som kan användas internt eller varför inte externt på hemsidan.

Testa gärna Rehngruppens kalkylator och se hur mycket tid och pengar du kan spara genom att använda våra mallpaket.

Se alla våra demos!

Vill du veta mer? 

Kolla in våra olika demorapporter!

Vi kan automatisera allt!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Pil upp